Publicaties

Wilt u meer weten over Body Stress Release?

Op onderstaande websites kunt u meer informatie vinden over Body Stress Release.

www.bodystressrelease.nl  of www. bodystressrelease.com


Ook zijn er diverse boeken geschreven over Body Stress Release. Hieronder een selectie van de boeken die ik kan aanbevelen. Boeken zijn te koop bij bijv. Bol.com. Boek van Trienke Wiersma is te koop via haar eigen praktijk.


Boeken

Gail Meggersee – Body Stress Release – Lichaamsspanning vrijmaken verbetert het zelfhelend vermogen

BSR_Boek_Gail_Meggersee

Basisboek BODY STRESS RELEASE [Nederlands] Lichaamsspanning vrijmaken verbetert het zelfhelend vermogen. Vertaling naar het Nederlands onder redactie van Edith Wiersma-Arts van het onderstaande boek.
ISBN: 9789069637846

Gail Meggersee heeft samen met haar, inmiddels overleden, echtgenoot Ewald, de basis gelegd voor Body Stress Release. 


Edith Wiersma – Arts – Body Stress Release – Ondersteuning van het zelfhelend vermogen

BSR_Boek_Edith_Wiersma-Arts

BODY STRESS RELEASE [Nederlands]. Dit boek is geschreven door BSR Practitioner Edith Wiersma-Arts. Dit boekje geeft op eenvoudige en heldere wijze alle informatie die nodig is om het fenomeen ‘body stress’ en de werking van de gezondheidstechniek ‘Body Stress Release’ te kunnen begrijpen. ISBN: 9789020202465

Samenvatting
Body Stress Release (BSR) is een aanvullende gezondheidstechniek die in Zuid-Afrika is ontwikkeld en die nu door zijn verbluffende resultaten ook in Nederland bekendheid krijgt. ‘Bodystress’ ontstaat doordat het lichaam, door overbelasting, spierspanning vasthoudt. De gevolgen hiervan zijn bijvoorbeeld: nek-, schouder- en rugklachten, hoofdpijn, migraine, maag- en darmproblemen, hernia’s, huilbaby’s, whiplashklachten en chronische pijn. Body Stress Release is een techniek die het lichaam aanzet de vastgezette spierspanning los te laten. Zo krijgt het eigen helende vermogen optimaal de kans het lichaam te genezen en zullen klachten verdwijnen. Body Stress Release zet het lichaam aan de vastgezette spierspanning los te laten. Edith Wiersma-Arts studeerde orthopedagogiek en bedrijfskunde. Ze dreigde in een rolstoel terecht te komen na een val van haar paard. Dankzij BSR kwam ze er weer bovenop. Ze heeft een drukke praktijk in Eibergen.


Dit boek heeft Trienke Wiersma geschreven om te laten zien hoe uiteenlopend de resultaten zijn tijdens het behandelingsproces. Door gebruik te maken van metaforen, beelden, zijn vele ervaringen van cliënten te lezen. Met korte beschrijvingen van levensfasen wordt herkenbaar waar kleine en grote mensen mee te maken hebben en hoe zij teveel aan stress kunnen opbouwen.
Hierdoor krijgt u uitgebreid en op speelse wijze inzicht in de werking van BSR. Lezers genieten er van, begrijpen steeds duidelijker hoe het herstellen verloopt en merken dat ze alles nu ook beter aan anderen kunnen uitleggen.

Dit boek is te koop voor € 9,95. U kunt dit telefonisch bestellen via de praktijk van Trienke Wiersma op telefoonnummer 079 – 3319803 of via haar e-mail: trienke.wiersma@bodystressrelease.nl. Voor het toesturen van het boek komen er € 3,- portokosten bij.


Filmpjes

Stress – it’s not all in the mind – Do you have BODY stress? – Gail Meggersee

 Wat is Body Stress Release?