Over mij en Body Stress Release.

In 2009 was ik met mijn gezin op vakantie in Zuid Afrika. Mijn schoonvader die hier woont vertelde me enthousiast over Body Stress Release en dat hij er zoveel baat bij heeft gehad. Hij had regelmatig pijn in zijn rug, had weinig energie en voelde zich vaak stijf in rug en nek. Nu is hij echt een voorbeeld van iemand die nogal sceptisch staat tegenover alle andere gezondheidstechnieken dan de reguliere, dus was ik wel heel erg benieuwd naar hetgeen waar hij zo enthousiast over was.

Zelf had ik, na een flinke valpartij, al jaren last van hoofdpijn, rugpijn, stijve nek en tintelende handen.

Ik heb een afspraak gemaakt met een Body Stress Release practitioner in Zuid Afrika en kon gelukkig gelijk terecht.   Na een aantal sessies had ik geen hoofdpijn meer en veel minder pijn in mijn nek en rug en waren de tinteling  in mijn handen verdwenen.

In Zuid Afrika hoorde ik dat er ook praktijken in Nederland waren. Na de vakantie kon ik mijn behandelingen gelukkig voortzetten.

Ik was al een tijdje aan het nadenken over een carrière-switch  en na de bezoeken aan de practitioner wist ik het.

Dit wil ik ook gaan leren! Een persoonlijke uitdaging om weer te studeren, een prachtig vak te leren en de voldoening om mensen te helpen om van hun lichamelijke klachten af te komen. In 2011 ben ik wederom naar Zuid Afrika vertrokken om de opleiding te volgen en na het behalen van het diploma ben ik met veel plezier mijn eigen praktijk te Dordrecht gestart.

Inmiddels zijn hier vele opleidingen aan toegevoegd. O.a. Medische basiskennis, Psychosociale Basiskennis en de HBO opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut.

Mijn schoonvader is nog steeds in “onderhoud”, 1 x per 4 maanden bezoekt hij zijn practitioner en heeft verder geen klachten meer. Dat gun je toch iedereen!

 

Mocht u vragen hebben over Body Stress Release of een afspraak willen maken kunt u telefonisch contact met mij opnemen op nummer 06-23125853.

Tamara de Groot

 

 

Met de familie in Zuid Afrika: